Cases

Et kompakt system, fantastisk vandkvalitet og god rådgivning var grunden til at Provital blev valgt som leverandør.

  

Skive Badeland blev total renoveret over en 10 måneders periode i 2014, hvor mange af bassinerne blev opgraderet og udvidet. Badelandet åbnede i januar i år som et nyt og lækkert badeland, med extra gode faciliteter ikke mindst til børnene og de handicappede.

En del af renoveringen bestod i at udskifte vandbe-handlingssystemet i kælderen.Skive Badelands vand-filtrering var forældet og levede ikke op til de krav, som den nye bekendtgørelse,der træder i kraft i 2017 foreskriver. Et Provital system blev valgt, dels på grund af den kompakteløsning, som betød, at man ikke var nødt til at udbygge kælderen og dels pga af den gode

vandkvalitet som løsningen gav.

 

Det stod hurtigt klart, at det nye Badeland var en stor succes og mange borgere fra nær og fjern benyttede sig af bade mulighederne. Specielt bølgebassinnet var en større success end forventet, med mange badende gæster. Derfor har Skive Kommune valgt at opgradere vandrensnings-systemet med en Provital 3 membrans løsning, samt et UV filter. Opgraderingen betyder at selv i spidsbelastninger vil Skive Badeland have rigtig godt vand, klasse A vand, for de badende. Klasse A vand er kendetegnet ved en meget lav turbiditet, under 0,2 NTU, hvilket vil sige at partikel mængden i vandet er meget lav.

 

 

Skive har reduceret brugen af kemikalier i vandet

Når man i svømmehaller renser vandet ved hjælp af klor, sker der en reaktion mellem kloren og de organiske materialer der er i vandet, som for eksempel hud. Det skaber blandt andet stoffet trichloramin, som har en skadelig virkning på slimhinden i luftvejene. Jo oftere filterne skylles des mindre organisk materiale er der I vandet og dermed også mindre organi, der kan reagere med kloren.

Provital Solutions A/S filtre skyller som de eneste filtre flere gange dagligt alt efter badebelastningen og det betyder, at organi indholdet i vandet er minimalt. Det giver ikke blot en væsentlig reduktion af klor forbruget men også et meget bedre klima I svømmehallen.

 

Provital har været med på sidelinien i oplæring og rådgivning omkring det nye vandfiltrerings system, og sammenholdt med den gode vandkvalitet som man har opnået i Skive Badeland, var det naturligt at vælge Provital som leverandør, da vandfiltrerings systemet skulle udviddes.

+45 70 20 72 58
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.